Werken bij Bunnik Groep | Bunnik Groep

Werken bij Bunnik Groep

De Bunnik Groep is een veelzijdige aannemer uit het Groene Hart. We zijn een specialist in bodemwerkzaamheden en bieden een breed scala aan duurzame oplossingen voor complexe bodemprojecten met onze disciplines Infra, Gebiedsbeheer, Milieu en Bodem.


Bunnik Infra
Bunnik Infra is al decennia lang een betrouwbare partner voor infrastructurele projecten. Vanwege de slappe veengrond die het gebied rijk is, kunnen we ons inmiddels een expert noemen als het gaat om bouwen op een ‘slappe bodem’. Het voorstellen van niet-alledaagse, innovatieve oplossingen heeft goede resultaten bij complexe projecten opgeleverd. Naast onze expertise van de slappe bodem, werken we landelijk als allround aannemer aan zowel grootschalige als kleinschalige werken op het gebied van renovatie, nieuwbouw en groot onderhoud van infrastructurele projecten.

Bunnik Gebiedsbeheer
Bunnik Gebiedsbeheer is gespecialiseerd in het onderhouden van de openbare ruimten zoals plantsoenen, verharde terreinen en sportvelden. Met de inzet van onze groenspecialisten creëren en onderhouden we een prettige, inspirerende, schone en veilige leefomgeving. Hierbij nemen we de bijzondere eigenschappen van de flora en fauna als uitgangspunt. Zo kunnen bomen en planten fungeren als geluidswallen of luchtfilters (fijnstof) of ingezet worden om het gevoel van veiligheid bij burgers te vergroten.

Bunnik Milieu
Bunnik Milieu staat als specialist in bodemsaneringen bekend om haar efficiënte, daadkrachtige en servicegerichte aanpak bij  (water)bodemverontreinigingen. Bunnik Milieu heeft een divers aanbod aan saneringstechnieken, heeft de beschikking over diverse waterzuiveringsinstallaties en is als één van de weinige bedrijven gecertificeerd voor het reinigen van (industriële) opslagtanks.

Bunnik Bodem
In de veengebieden in de Randstad drukken wonen, economie en mobiliteit zwaar op het landschap. Letterlijk. Want elke vorm van gebruik versnelt de verzakking van de bodem. In de stedelijke gebieden zijn de metersdikke veenlagen niet bestand tegen het gewicht van bebouwing. Midden in dat gebied heeft Bunnik Groep zich ontwikkeld tot specialist die verdere zetting van de slappe bodem beperkt of zelfs een halt toeroept. Slappe bodem is Bunnik Groep op het lijf geschreven.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert.

Maak een Jobalert